CEP TELEFONU CASUS PROGRAM

Cep telefonu casus program ve yazılımları en çok smartphone yani akıllı cep telefonu diye tabir ettiğimiz ve artık hemen hemen herkesin sahip olduğu, hem sözlü iletişim hemde sosyal paylaşım siteleri ve programları üzerinden yaptıkları yazılı ve görüntülü iletişimde kullandıkları cep telefonları için geliştirilmiş yazılımlar kastedilmektedir.

Cep telefonu casus yazılım yüklendikleri cep telefonları ile yapılan her türlü işlemin kaydedilmesi ve ve bu kaydedilen verilerin kullanıcının online kontrol paneline gönderilmesi işlevini görürler. Bu işlevleri gerçekleştirirken telefon kullanıcısına herhangi bir uyarı vermediklerinden ve telefonda arkaplanda sessice çalıştıklarından dolayı casus program olarak adlandırılırlar. Cep telefonu casus yazılımı olarak bilinen bu yazılımlar özelliklerinin çeşitliliklerine göre farklılık gösterselerde temel işlevler bakımından birbirlerine çok benzerler, en temel özellikleri arasında yüklendikleri cep telefonu ile yapılan görüşmelerin kaydedilmesi, sms lerin kaydedilmesi, gps olarak yer takibini yapabilmesi gibi özellikler gelmektedir.

Bu casus yazılım hakkında bilinmesi gereken en temel şey internet bağlantısı kullanarak verileri aktardıklarıdır, dolayısıyla buradan bu yazılımların sadece internete girme özelliği olan telefonlarda çalışabileceği ortaya çıkmaktadır. Yani diğer bir deyişle eğer cep telefonu eski model bir telefonsa ve internete giremiyorsa zaten bu programların o telefona yüklenmesi bile pek olası değildir.

Bu konuda daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz aşağıdaki linkleri kullanmanızı öneririm zira hem bu programların nasıl çalıştıklarına dair daha ayrıntılı bilgiye hemde cep telefonuna nasıl yüklendikleri hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.




 Genel Bilgi 1: Nasıl Çalışır

Genel Bilgi 2: Nasıl yüklenir

Yukarıdaki genel bilgilendirmeleri okuduktan sonra şu anda dünya genelinde en popüler casus telefon dinleme programı hangileridir diye merak ediyorsanız telefon dinleme programları popülerlik listesine bakıp hem ayrı ayrı özelliklerine hem güncel fiyatlarına hemde nasıl yüklendiklerine dair ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.


Ayrıca sorunuz olması durumunda bize iletişim bölümümüzden iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder