LG CEP TELEFONU İÇİN CASUS YAZILIM

LG marka cep telefonlarıda aynı samsung marka cep telefonlarında olduğu gibi android işletim sistemi ile çalışmaktadırlar ve bu nedenle LG cep telefonu modellerinde de bir çok casus yazılım tam kapasite ile rahatlıkla kullanılabilmektedir. LG telefonlarda en çok android işletim sisteminin jelly bean , ice cream sandwich ve ginger bread versiyonları kullanılmaktadır, bu android versiyonlarının hepsiyle uyumlu olan cep telefonu casus yazılımları arasında Mspy, Highster Mobile, Mobile Spy, Top spy ve Mobistealth programları yer almaktadırlar.

Bu saydığımız programlar arasında en çok rağbet görenleri ise Mspy ve Highster Mobile programlarıdır, gerçi diğerlerininde özellikleri bakımından  mspy ve highster mobile dan pekte geri kalır bir yanları yoktur. Mspy programının diğerlerine göre öne çıkan avantajları arasında online kullanıcı panelinin Türkçe oluşu yer almaktadır. Bu özellik ingilizce bilmeyen kullanıcılar açısından diğer programlara kıyasla oldukça büyük bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

LG telefonu olup cep telefonu dinleme programı yüklemek isteyenler için örnek program olarak Mspy programını seçmeyi uygun bulduk. MSPY casus yazılımının tüm özelliklerini ve online demosunu merak ediyorsanızhemen aşağıdaki linke tıkladıktan sonra açılan sayfadaki DEMO'YA BAK düğmesine tıklamanız yeterli olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder