UZAKTAKİ TELEFONA DİNLEME PROGRAMI YÜKLEMEK

Merhaba, yazımızda sizlerden sıkça gelen sorulardan bir tanesi olan ''cep telefonuna uzaktan telefon dinleme programı yükleyebilirmiyim?'' sorusuna cevap vermeye çalışacağız. Öncelikle belirtmek isteriz ki sitemizin programlar ile ilgili Nasıl Çalışır ve Nasıl Yüklenir sayfalarında bu soruya kısada olsa deyinmiş ve gerekli açıklamaları yine kısada olsa yapmıştık, fakat gelen soruların sıklığı nedeniyle bir kez daha bu konuya ayrı bir sayfa açıp değinmeyi uygun gördük.

Bu sorunun cevabı büyük bir Hayır uzaktan, telefona dokunmadan herhangi bir dinleme programı yüklemesi yapılamaz dır. 

Not: Unutmayın uzaktan yükleme yapmak ile yüklemeyi manuel olarak yapıp uzaktan telefonu kontrol etmek birbirinlerinden çok farklı iki kavramdır. Birincisi mümkün değil ikincisi ise mümkündür.

Telefon casus yazılımları veya dinleme yazılımları olarak adlandırılan bu programların uzaktan sms gönderilerek veya izlenmek istenen telefon numarası aranarak yükleme yapılabileceğine dair bazı sitelerde yanıltıcı ve geneli doğru olmayan yayınlara raslamak mümkündür, bu tarz programlar sunan sitelere bir nevze daha temkinle yaklaşmanızı öneririz, zira biraz önce bahsettiğim üzere böyle uzaktan yüklenebilen her hangi bir cep telefonu izleme yazılımının piyasada mevcut olduğuna dair hiçbir somut bilgiye sahip değiliz.

Cep telefonu casus programlarının gelişen akıllı telefonlarla beraber piyasaya çıktığı ilk zamanlarda (ki bu zaman aralığı 5 ila 7 yıl öncesine dayanmaktadır) bunu fırsat bilen bazı kişiler hiç bir işe yaramayan hatta telefonu elinize alıp yüklemeye çalıştığınızda dahi yükleyemeyeceğiniz ve isimlerini nerdeyse her 3 - 4 ayda bir değiştirdikleri programları uzaktan yüklenebiliyor vaadiyle kullanıcılara satmaya çalıştılar, bunu bir süreliğine başarmış olsalarda gerçek telefon izleme yazılımı satan Mspy, spybubble, mobile spy gibi büyük firmaların piyasaya girmesiyle bu kişilerinde satmaya çalıştıkları programlar zamanla piyasadan kalkmaya ve isimleri unutulmaya başlandı ve şuanda tek tükte olsa hala bunu vaad eden bazı web siteleri bulunmaktadır.

Biz web sitemiz aracılığıyla sizlere sadece ve sadece telefon takibi ve uzaktan kontrolü konusunda faaliyet gösteren ve yazılımlarının kalitelerini artık dünya çapında kanıtlamış en yaygın ve popüler programları satan şirketler hakkında tanıtıcı bilgiler vermekteyiz. Bu bilgilerin genelini ilgili programların resmi websitelerinden alıntı yapıp sizlere Türkçe olarak sunmaktayız. Ve bu programların hepsi manuel olarak telefonu elinize alıp yükleme yapılan programlardır.

Bu bağlamda özellikle uzaktan yükleme vaad eden telefon izleme ve takip yazlımlarını satan sitelere pek talep etmemeniz sizin faydanıza olucağı kanaatindeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder