EN İYİ TELEFON TAKİP PROGRAMI HANGİSİ

En iyi telefon takip programı hangisidir diye soruyorsanız önce dünya genelinde satışı bulunan ve şu anda en popüler olan telefon takip programlarına bir göz atmanız gerekmektedir, bu takip programları ile bildiğiniz üzere bir cep telefonunun tam olarak anlık gps takibi yapılabilmekte ve o telefon ile yapılan her türlü aktivitede de izlenebilmektedir.
Telefon takip programlarının en iyi ve özellikli olanları yüklendikleri telefonlarda gizli modda arka planda çalışırlar ve kullanıcılarına telefonda çalıştıklarına dair herhangi bir uyarı vermezler ve telefonda olduklarının anlaşımlası çokta mümkün değildir. Bu yüzdende telefon casus programı olarakta adlandırılırlar.

Telefon takip programlarının şu anda dünya çapında en çok tercih edilenlerini zaten sitemizin ana menüsünde sırasıyla bulabilirsiniz, ama yinede şöyle bir değerlendirme yapacak olursak Xmobile Pro programı bu programlar arasında bir miktar daha ön plana çıkmaktadır. Xmobile Pro programı özellikle Türkçe dil desteği sağlaması nedeniyle Türkiye'dende oldukça rağbet gören bir takip programı olmuştur. Diğer telefon takip programlarının resmi siteleri ve kullanıcı panelleri ingilizcedir ve en azından temel seviyede bir ingilizce bilgisi gerektirirler, Xmobile Pro için ise bu söz konusu değildir ve Türkçe olarak rahatlıkla kullanılabilmektedir.
Ayrıca kullanım kolaylığı gerek kurulum gereksede online panelinin oldukça kolay oluşu ve özelliklerinin çokluğu nedeniylede Xmobile Pro a bir miktar daha sıralamamızın önünde yer vermekteyiz.

Telefon takip programlarının en iyilerini sıralarkenki kriterlerimizin arasında yer alan diğer bir unsur ise progranların uyumlu olduğu  telefon markalarının çokluğu olmaktadır, burada dikkat ettiğimiz en önemli şey hem android işletim sistemine sahip cep telefonlarında rahatlıkla kullanılabilir olması hemde diğer ios, symbian ve windows telefonlardaki uyumluluklarıdır. Yeni piyasaya çıkmış ve daha alt yapısı tam oturmamış olan ve verimliliği daha test edilmemiş olan telefon takip yazılımlarına sitemizde yer vermeyi uygun görmedik, sadece ve sadece en özellikli ve artık dünya piyasasında kendini kanıtlamış yazılımlar sitemizdeki listemize girebilmektedirler. Bundan sitemizin kalitesini korumak ve sürdürmek adına ödün vermemekteyiz.

Sizde telefonunuz için bir telefon takip programı düşünüyorsanız size tavsiyemiz sitemizin ana menüsünden programları sırasıyla incelemeniz ve istediğiniz özelliklere uygun oldugunu gördüğünüz programın sitemizde linki verilen online demosuna ve programın uyumlu telefonlar listesine bir  bakmanız ve daha sonra satın almanızdır. Böylelikle en doğru seçimi yapabilirsiniz. Ayrıca iletişim bölümümüzden bizimle irtibata geçip danışmak istedğiniz konuları bize sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder