İPHONE 5 CASUS YAZILIM


iphone5İphone 5 casus yazılım programı kullanımı yapmak isteyen kişiler için bir ön bilgi olarak hazırladığımız bu yazımızda sizlere ios işletim sistemine sahip olan iphone 5, iphone 5c ve iphone 5s akıllı cep telefonlarında dünya genelinde en çok kullanılan casus yazılımları tanıtacağız. Bu yazılımlardan en başta gelenlerini sırasıyla gözden kısaca gözden geçirip hangisinin iphone 5 bir akıllı telefon için daha uyumlu olduğunu inceleyeceğiz.

Tüm bu incelemelerimize başlamadan önce belirtmemiz gereken önemli bir ön bilgi bulunmaktadır bu da ios işletim sistemine sahip iphone ve diğer apple tabletlerde casus yazılım yüklemesi yapmadan önce mutlaka jailbreak yapılması gerektiği dir. Jailbreak işleminden sonra ios sistemi program yüklemeye hazır hale gelır ve artık istediğiniz programı kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Jailbreak işleminin nasıl yapıldığını internetten araştırdığınızda kolaylıkla öğrenebilir ve yapabilirsiniz, çok zor bir işlem değildir. Evet bu ön bilgiyi verdikten sonra gelelim iphone 5 telefonda kullanılabilecek casus yazılımlara.

İphone 5 te en çok tercih edilen telefon casus programlarının başında android telefonlarda da kullanımda ilk sırada olan mspy yazılımı gelmektedir. Jailbreak yapılmış bir iphone a mspy programının yüklenmesi ve kurulması oldukça kolaydır, tek yapılması gereken işlem programın indirme linkinin iphone nun internet tarayıcısına yazılması ve enter yapılmasıdır. Bu sayede program iphone telefona indirilir ve bir kaç tıklama sonucunda artık kurulmuş ve kullanıma geçmiş olur. İphone telefona mspy programının nasıl yüklendiğini sitemizin ana menüsündeki MSPY sayfamızdan videolu olarak görebilir veya yine aynı menüdeki iphone kurulumu sayfamızdan resimli olarak görebilirsiniz.

Mspy programının istenen ios telefona yüklenmesi durumunda o telefonla yapılan her türlü işlemi mspy panelinizden takip edebiliyor olucaksınız ve istediğiniz izleme seçeneklerinide yine mspy hesabınıza giriş yaparak ayarlayabileceksiniz. Mspy online panelinden kastettiğimiz şey sizin programı kontrol etmenizi ve hedef telefondan gelen bilgilere ulaşmanızı sağlayan online platformdur. Bu platformun nasıl olduğuna dair bir göz atmak isterseniz mspy online demosu na bakabilirsiniz.

İphone 5 akıllı telefon modellerinde kullanılabilen mspy harici diğer yazılımlar arasında en popüler olanlarından bir taneside mobistealth yazılımıdır. Mobistealth yazılımındada  mspyda bulunan hemen hemen tüm özellikler bulunmaktadır ve dünya genelinde kullanımı oldukça yaygın olan diğer bir yazılımdır. Yine bu programıda iphone 5 e yükleyebilmek için öncelikle jailbreak işlemini telefonda onceden gerçekleştirmiş olamanız gerekmektedir, daha sonrasında mobistealth'i kolaylıkla yükleyebilirsiniz. Mobistealth yazılımıda yine mspy gibi bir kontrol paneline sahiptir ve bu kontrol paneli üzerinden telefon bilgilerine ulaşmanızı sağlar, msobistealt programının online platformuna mobistealth demo dan bakabilirsiniz.

Sizlere kullanımı ve özellikleri bakımından önerebileceğimiz diğer bir yazılım ise spyera dır, oldukça güzel özelliklerle donatılmış bu aplikasyon da yine iphone 5 cep telfonlarının uzaktan izlenmesi ve kontrol edilmesine olanak vericek en iyi programlar arasındadır. Spyera hakkında ayrıntılı bilgiye sitemizdeki alakalı sayfalardan ulaşmanız mümkündür.

Kısaca toparlamak gerekirse sizler için iphone 5 telefon takibinde kullanılabilecek en popüler yazılımları seçtiğimizde öncelik sirasına göre mspy, mobistealth ve spyera programları en başta gelen programlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu seçimi yaparken kullandığımız kriterler arasında önce kullanım kolaylığı daha sonra ise programın barındırdığı özelliklerin çeşitliliği gelmektedir.Tüm bu faktörlerin yanısıra ayrıca programın fiyatı ve müşteri hizmetlerinin kaliteside değerlendirmemizi yaparkenki göz önünde tuttuğumuz diğer etmenlerdir.

Eğer sizinde jailbreak yapılmış bir iphone 5 iniz var ve bu telefona casus yazılım yuklemek istiyorsanız bu değerlendirmemiz size yardımcı olucaktır kanaatindeyiz. Diğer telefon modelleri ve işletim sistemlerine ait değerlendirmemizi ise sitemizdeki ilgili sayfalardan bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder