MSPY CASUS KAMERA FONKSİYONU

Mspy casus kamera fonksiyonu yani Photo Spying özelliği mspy yüklü cep telefonundan gizlice görüntü almak ve böylece cep telefonunun bulunduğu ortam hakkında en net bilgiye ulaşmayı sağlamak için geliştirilmiş ileri derece bir uzaktan izleme fonksiyonudur.

Bu özelliğin çalışması için yapılması gereken ayrıca özel bir işlem bulunmamaktadır. Mspy yazılımını hedef telefona yüklemek programla standart bir biçimde sunulan bu özelliğinde hizmetinize sunulması anlamına gelmektedir. Mspy telefon casus programını hedef telefona yükledikten sonra mspy online panelinizden tüm kotrolleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz, Hedef cep telefonundan nasıl ki diğer bilgiler mspy panelinize gönderiliyorsa telefonun kamerasından gizli çekim yöntemiyle alınan görüntülerde aynı şekilde mspy online panelinize gönderilecektir. 

Daha önceki yazılarımızdada bahsettiğimiz üzere bu görüntü alma işlemi cep telefonunun hem ön hemde arka kamerasından aynı anda olmaktadır, bu işlem mspy programı tarafından tamamen gizli modda yapılmakta ve telefonda hiç bir şekilde flash ışığı, flash sesi, ışık yanması veya herhangi bir sesli uyarı meydana gelmemektedir ayrıca ön ve arka kameradan alınan bu iki görüntü aşağıdaki ekran görüntüsündende görüleceği üzere birleştirilip sizin panelinize gönderilir. Böylece görüntü alındığı sırada telefonun hem ön tarafındaki  hemde arka tarafındaki görüntüye erişmiş olursunuz. Buda size telefonun o andaki yeri hakkında en net bilgiyi verir.

Bu görüntü alma işleminin hangi zaman aralıklarında yapılması gerektiğinin ayarlanması ise sizin tarafınızdan mspy panelinizde yer alan Photo Spying kısmındaki Komutlar bölümünden yapılmaktadır. Aşağıdaki ekran görüntüsündende bu bölümün nasıl olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca mspy online demo paneline giriş yapıp oradanda bu fonksiyonun nasıl olduğuna bakabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder