TELEFON DiNLEME PROGRAMI NASIL YÜKLENİR

Telefon dinleme programı nasıl yüklenir ve kullanılır? Hangi akıllı mobil cihazlar için telefon takip programı kullanılabilir ve hangi sistemdeki cihazlarda işlem nasıl yapılır sizlere çok kısa ve öz bir şekilde bu yazımızda anlatacağız. Öncelikle telefon dinleme programı nedir? sorusuna bir cevap yazmak gereksinimi hissediyorum; bu temelde bir küçük yazılımdır ve bu yazılım yüklendiği akıllı telefon ile yapılan görüşmelerin yükleyenin online hesabına aktarılmasını sağlar.Evet temel işlevi budur, bu işlevini yerine getirirken çoğunlukla yüklendikleri cihazlarda gizli bir şekilde arka planda çalışır ve cihaz kullanıcısına herhangi bir uyarı vermezler.

Yukarıdaki bu temel açıklamamızdan hemen sonra gelelim bu yazımızın da başlığını oluşturan Telefon Dinleme Programı Nasıl Yüklenir ? sorunuza.

- Bu tür bir yazılım genel anlamda hangi telefona yüklenecek ise o telefon mutlaka elinizde olması gerekir, yani uzaktan erişim ile veya mesaj göndererek veya uzaktan herhangi diğer bir yöntemle yazılımı yüklemek pek olası değildir. Kısacası yazılımı ancak manuel olarak telefonu elinize alıp yükleyebilirsiniz.

- Yazılımı yükleme işlemi Android telefonlar da farklı  İOS (iphone) telefonlarda farklı olacaktır. Çünkü telefonların işletim sistemleri farklı olduğundan yükleme öncesi aşamalar ve yükleme sırasındaki işlemler tamamen farklılık arz eder.

- Android bir telefona telefon dinleme programı yüklemek iphone bir telefona aynı yazılımı yüklemekle kıyaslandığında çok daha kolaydır. (Android e yüklemek çok daha kısa sürer ve çok daha kolaydır)


- Telefon dinleme programlarının hepsi aynı özelliklere sahip olmadıklarından hepsinin yüklenme şekilleri de aynı olmayabilir, dolayısıyla yazılımdan yazılıma mutlaka yükleme farklılıkları ve yükleme sonrasında yazılımın içerdiği özellikler açısından farklılıklar olacaktır. Kimi yazılımlar çok özellikli kimileri ise daha az özellikli olabilirler.

Tüm telefon dinleme programları hangisi olursa olsun bulunduğunuz ülke içerisindeki yasal koşullar içerisinde kullanılmalıdır bu unutmamanız  gereken en önemli maddedir. Lütfen sizde yazılımlardan hangisini kullanacaksanız mutlaka bu yasal bilgilerden haberdar olun ve onların dışına çıkmayacak bir kullanım gerçekleştiriniz.

Yukarıdaki maddeler halinde sizlere kısaca özetlemeye çalıştığım ön bilgileri okuyup öğrendiğinizi varsayarak hemen aşağıda sizlere örnek teşkil etmesi açısından şuan dünya genelinde ve Türkiye'de de en popüler Android telefon takip programı olan Xmobile Pro nun Android bir telefona nasıl kolaylıkla yüklenebildiğini göstereceğiz.

Aşağıdaki yükleme yapıldığında Xmobile Pro yu ücretsiz olarak 24 saat kullanım hakkınız olacaktır, bu süre içerisinde yazılımın tüm özelliklerinden faydalanabilir ve tüm fonksiyonlarını hiç bir ücret ödemeden test etme imkanı bulursunuz.


XMOBİLE PRO 24 SAAT ÜCRETSİZ DENEME KURULUMU AŞAĞIDAKİ GİBİDİR






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder