MONİTOR MİNOR KURULUM

MONİTOR MİNOR KURULUM nasıl yapılır, bir android telefon takip programı olan Monitor Minor Kurulumu oldukça basit bir takip yazılımıdır, hemen sizlere aşağıda bu kurulum işleminin nasıl 2 dakika gibi çok kısa bir süre içerisinde android bir telefona gerçekleştirilebildiğini videolu anlatım şeklinde göstermeye çalışacağız. Sizlerde eğer Monitor Minor telefon takip programını kurup denemek istiyorsanız sadece aşağıdaki videoda gösterilen adımları uygulayarak bu işlemi oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Monitor Minor Kurulum yaptıktan hemen sonra emailinize gelecek olan ücretsiz deneme sürenizi aktive etmenizi sağlayacak linke emailinizden tıklayarak 24 saatlik ücretsiz deneme sürenizi hemen başlatabilir ve monitor minor yazılımının tüm özelliklerini bbu deneme süreniz boyunca test etme şansını yakalayabilirsiniz. Deneme sürenizde eğer yazılımdan ve özelliklerinden memnun kalmanız durumunda da monitor minor satın al ma işlemini gerçekleştirebilir ve kullanımınıza kaldığınız yerden hiç bir ara vermeden devam edebilirisniz.

NOT: Kurulum öncesi telefonda Ayarlar - Kilit ekranı ve güvenlik - kısmındaki Bilinmeyen Kaynaklar açık konumda olmalı, yoksa yükleyemessiniz.

Monitor Minor Kurulum Videosu Aşağıdaki Şekildedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder